#loppistajm

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT
SÄLJA PÅ NYA TÄBYLOPPIS:

 

Först och främst: RENSA HEMMA! Tänk vad skönt att bli av med alla de där prylarna som bara står och samlar damm år efter år. Och vad kul det skulle vara om någon annan faktiskt fick användning för dem!

 

Proppa bilen full med prylar! På loppisen finns både BORD OCH KLÄDSTÄLLNINGAR att hyra. Du kan självklart ta med dig eget också - eller sälja direkt från bakluckan! KLICKA HÄR för mer info om vad du kan hyra och vad det kostar!

 

Du behöver INTE FÖRBOKA plats, då vi har ett mycket stort område, så alla ska rymmas. Vi har insläpp för säljare mellan kl. 9 och 11 på loppisdagarna - dyk upp när det passar dig! KLICKA HÄR för att se vilka helger vi har öppet i sommar.

 

Drive-in-Loppis betyder att du kör in BILEN PÅ DIN FÖRSÄLJNINGSPLATS på loppisområdet och har den kvar på platsen under loppisdagen. Vi hänvisar dig till en plats när du kommer till loppisen!

 

En plats för vanlig personbil kostar ENDAST 170 KR om du säljer begagnade prylar. Om du har bil med släpvagn, pickup, minibuss, skåpbil e dyl, så har vi dubbelplatser för 250 kr. För nya/oanvända prylar gäller särskilda regler. KLICKA HÄR för att läsa mer om de olika platskategorierna och platspriserna.

 


Smarta tips och praktisk information för dig som ska sälja på loppis, om allt från prutning till hur du får din plats hittar du HÄR!

 

 

DU FÅR INTE LÄMNA KVAR NÅGRA PRYLAR ELLER SOPOR PÅ OMRÅDET!
Hagby återvinningscentral ligger bara två minuter från loppisen och har öppet till kl. 16 på helger. Där kan du återvinna allt från prylar till tomkartong. Så det är enkelt att svänga förbi där med det du inte vill ta med hem. Karta hittar du HÄR! För kvarlämnade prylar eller sopor måste vi tyvärr debitera en sophanteringsavgift om 500 kr.

VAD FÅR
MAN SÄLJA?

Du får sälja nästan allt, dock INTE:
- Mat eller dryck för direktförtäring
- Vassa föremål eller vapen (ej heller köksknivar, prydnadssvärd, luftpistoler e dyl)
- Levande djur
- Något som är olagligt enligt svensk lag
- Något som kan uppfattas som diskriminerande eller stötande på något sätt - vi förbehåller oss rätten att avgöra detta, utan diskussioner
- Du får inte heller sprida politiska eller religiösa budskap
Vi förbehåller oss rätten att omgående avvisa försäljare som inte följer loppisens regler eller stör ordningen på något sätt.

KLICKA HÄR för att läsa mer om vad du får och inte får sälja på de olika platskategorierna.
 


Hur gör man då för att sälja så mycket som möjligt?
Det är inte så svårt: Var en glad och trevlig försäljare - det går ju alltid hem! Sedan finns en rad matnyttiga tips om växelkassa, prissättning etc. Vi har samlat massor av nybörjartips HÄR!

 

PRAKTISKA LIVSNÖDVÄNDIGHETER:

Hungrig? Det finns enklare fika att köpa på loppisen!

Japp, det finns bajamajor på loppisfältet :)

 

NÄR
ÄR DET
LOPPIS?

HITTA HIT - KLICKA HÄR!

 

Diggar du loppis?

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:

 

 


link link link link link link link link