#loppistajm

 

TÄBYLOPPIS - 10 MIN FRÅN TÄBY C

MELLAN TÄBY KYRKBY & HAGBY

ADRESS: Litsby Gård (snett emot Frestavägen 9), 187 70 Täby

KARTA: Hittar du HÄR >

    
 

VÄLKOMMEN UT PÅ TÄBYVISCHAN - MITT I NORRORT!

10 minuter från Täby Centrum (med bil), hittar du Täby Bakluckeloppis. Längs Norrortsleden är det nära till både Täby Centrum och Vallentuna, Sollentuna, Upplands Väsby och Åkersberga.

Idylliskt i utkanten av Täby Kyrkby ligger loppisfältet, i korsningen Frestavägen-Skålhamravägen, för dig som känner området väl. Loppisen ligger granne med Litsby kaminer och snett mittemot Bengtssons smide.
 

HITTA HIT MED BIL, SVÄNG FÖR SVÄNG

Loppisen ligger vid Litsby Gård, längs Frestavägen mellan Täby Kyrkby och Hagby.
* Från Norrortsleden: Ta av mot Täby, håll mot Täby Kyrkby.
* I rondellen vid Circle K-macken: Ta vänster.
* Följ vägen (Frestavägen) ca 2 km.
* Loppisfältet har du sedan på höger sida. Här finns stora parkeringar på flera fält runt loppisen.
 

KOMMUNALT

Närmaste kommunala hållplats är med buss 610 (Danderyds sjukhus - Vallentuna Rosengården) till hållplats Ymervägen. Därifrån är det dryga 2 km promenad.
 
 

OBS! OLIKA INFART FÖR SÄLJARE RESP BESÖKARE!

Säljare och besökare har olika infart till loppisen. Följ skyltar och instruktioner från våra medarbetare! Väg för säljare skyltat "Säljare", väg för besökare skyltat "P".

Ska du lasta av prylar från en extrabil, som inte ska ha en egen loppisplats? Kör in på besöksparkeringen och sikta mot avstigningszonen (INTE in på loppisområdet, där endast en bil per plats kan köra in).

Ska du släppa av någon passagerare som inte kan/vill gå så långt? Kör in på besöksparkeringen och sikta mot avstigningszonen (TOTALFÖRBUD MOT STOPP LÄNGS LANDSVÄGEN). Detta gäller även färdtjänst etc.

OBS! Det är absolut förbjudet att stanna till längs landsvägen, även för avsläpp av passagerare och prylar! Det finns en avstigningszon på besöksparkeringen, allra närmast loppisen.
 

PARKERING

Det finns stora parkeringsytor på flera håll i anslutning till loppisområdet. Följ skyltar mot "P" och våra medarbetares instruktioner. Med lite tur hamnar du t ex på Tjurhagens parkering - somrigare kan det väl inte bli?

 

                 

 

DIGGAR DU LOPPIS? ANMÄL TILL DIG VÅRT NYHETSBREV!

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

 

link link link link link link link link link link