#loppistajm

 

 

TIPS FÖR ALLA FYNDSUGNA!

 

VÄXELPENGAR: Loppisen är på ett fält å Täbyvischan, här finns av naturliga skän ingen bankomat:) Ta med dig ordentligt med kontanter - plöstligt står du framför ditt livs fynd! Och försök att inte ha bara 500-kronorssedlar, som är svårväxlade. Numera funkar det också väldigt ofta med Swish.

 

VÄSKA: Dina fynd ska med hem också... En tom plastpåse tar inte stor plats i jackfickan. Den gamla trotjänaren Dramaten-rullväskan är inte alls tokig på en loppis.

 

NYFIKENHET: Nöj dig inte bara med det som står längst fram på säljborden. Titta i lådorna under borden (fråga först!), fråga säljarna om prylar du kanske inte ens förstår vad det är. Där kan du hitta dina egna fynd.

 

SE POTENTIALEN: En stol kan enkelt målas om, ett silverföremål putsas. Inte allt guld glimmar, det får varje rutinerad fyndjägare lära sig.

 

PROVENIENS: Det tjusiga ordet som betyder en viss pryls bakgrund. Köper du direkt av den som tidigare ägt föremålet har du världens chans att få veta mer om dess historia. Ta chansen - loppishistoriorna är ofta riktiga pärlor!

 

MÅTTBAND: Överkurs? Nja, om du letar efter något särskilt som ska få rum någon viss stans, skriv upp måtten på en kom-ihåg-lapp och ta kanske rent av med måttband - eller färgprov om det är nyanser i stället för centimeter du jagar.

 

SKOR: Du lär gå längre än du inser på loppisarna. Så se till att ha sköna skor!

 

PRUTNING: En konst att göra med finess, utan att köra över motparten. Känn av när det är läge: En prutförhandling kan vara riktigt skoj för alla inblandade. Glöm inte att det faktiskt inte är något fel med att betala vad säljaren vill ha för sin vara, heller. Loppis är ju rätt billigt ändå, har vi hört!

 

MER LOPPIS

Vi har många loppisar runt om i Stockholmsområdet. Du hittar information om dem alla, kalendarium etc på loppistajm.se

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:

 

 


 
 
 
 

NÄR
ÄR DET
LOPPIS?

SAMÅK!
Hitta någon att
dela bil med!


 
 
link link link link link link link link